PORTABLE ESCAPE ROOM BOX

Breng een volwaardige escape room beleving naar je thuis of je event. Los de puzzels op, vindt de verborgen hints en kraak de code in deze 60 minuten durende ervaring. Ideaal voor verjaardagsfeesten, BBQ’s, teambuildings, beurzen of gewoon een leuke avond onder vrienden. Wil je dit ook eens ervaren? Boek dan vlug één van onze boxen!

Telefoon

Een box huren, hoe gaat dat in zijn werk?

Een escape room box huur je steeds voor 2 dagen. De reservatie gebeurt online via onze bookingpagina. Als reservatiedatum neemt u de 1ste huurdag. Op deze dag zal de box voor u klaarstaan bij kapsalon Sans Chi Chi, Schipstraat 97, 2870 Puurs. De dag daarna (met uitzondering van een box die op zaterdag gehuurd wordt) brengt u de box weer terug.

Ophalen en retourneren kan van Dinsdag tem Vrijdag tussen 8 en 18u. Op Zaterdag tussen 8 en 15u. Zondag en Maandag zijn er geen ophalingen of retours. Een box die zaterdag gehuurd wordt dient dus pas Dinsdag geretourneerd te worden.

Levering en ophaling door onze koerier is mogelijk na een telefoontje en mits een meerprijs (0,5€/km heen en terug per rit).

ONZE BOXEN

Invitation to School of Magic

Je voelt al heel je leven dat je gemaakt bent voor iets speciaals. Eindelijk begrijp je waarom. Er zit namelijk magie in je bloed. De invitatie voor de School of Magic is eindelijk gearriveerd.

Maar alvorens je deze verborgen wereld kan ontdekken moet je nog een laatste test vervullen. Het toelatingsexamen. Slaag jij erin om het examen tot een goed einde te brengen en zo toegang tot de wondere wereld van de Magie te krijgen? Je krijgt hiervoor 60 minuten. Slaag je niet zal de deur van de Magie voor jou voor altijd gesloten blijven.

Genre: Fantasy
Eigenschappen: Reiskoffer, 14 puzzels
Deelnemersaantal per spel: 2-8 personen
Locatie: binnen of buiten
Duur: 60 minuten
Taal spel: Nederlands , Engels

Circus

In dit spel zijn alle spelers circus artiesten. Een weirdo clown heeft net voor de start van de show alle benodigdheden gestolen. Jullie hebben nog 60 minuten om de spullen terug te vinden alvorens de show start. Wees snel, de tijd tikt en “the show must go on”!!!

Circus

Genre: Thriller
Eigenschappen: Vierkante box, 6 puzzels
Deelnemersaantal per spel: 2-8 personen
Locatie: binnen of buiten
Duur: 60 minuten
Taal spel: Nederlands, Engels

Ook voor een feestje zoals een verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, …
is een escape room de perfecte uitdaging! Heb je een specifieke vraag?
Neem dan contact met ons op.