Escape Rooms

Een escape room is een beleving die het groepsgevoel aanwakkert. Samen ga je de uitdaging aan om binnen het uur tal van puzzels en hersenkrakers op te lossen. Wil je dit ook eens ervaren? Boek dan vlug één van onze kamers!

Telefoon

Kamer 1

The mystery of Anna Lockwood

In 1982 verdween Anna op mysterieuze wijze tijdens een spelletje verstoppertje. Het enige aanknopingspunt is een hoopje bladeren. Deze vlogen in het rond toen haar zus tijdens het zoekspelletje de deur van haar kamer open trok. Ook werd er toen een mysterieuze houtachtige geur waargenomen. Anna is echter nooit terug gevonden.

Tot op de dag van vandaag geloven haar ouders en zussen sterk in haar terugkeer. Ze lieten haar kamer onaangeroerd omdat hier misschien wel de oplossing voor haar verdwijning te vinden is.

Gaan jullie de missie aan om deze verdwijningszaak op te lossen en Anna terug te herenigen met haar familie?

Kamer 2

Defuse the bomb

Heb je er ooit van gedroomd om eens een bom onschadelijk te maken? Wij hebben de beste elementen van een bom-ontmantelingen gecombineerd tot een unieke ervaring, waarin jullie een bloedstollende strijd voeren tegen de tijd. Deze kamer is voor de echte puzzelaars. De moeilijkheidsgraad van de kamer zorgt er echter voor dat deze niet geschikt is voor kinderen. De minimum leeftijd voor deze kamer is 16 jaar.

Via afgeluisterde telefoongesprekken en goed speurwerk heeft de geheime dienst bommenmaker Christophe Munter gearresteerd. Hij heeft naar eigen zeggen de bommen gemaakt voor meer dan 40 aanslagen, verspreid over Europa. Tijdens zijn verhoor, kwamen de agenten tot de schokkende ontdekking dat zijn laatste bom zich  in het Fort van Liezele bevindt.

Samenwerking en communicatie zijn de vereisten om Christophe’s laatste meesterwerk op tijd onschadelijk te maken. Gaan jullie de strijd aan?

Recensies

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ook voor een feestje zoals een verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, …
is een escape room de perfecte uitdaging! Heb je een specifieke vraag?
Neem dan contact met ons op.