Escape Rooms

Een escape room is een beleving die het groepsgevoel aanwakkert. Samen ga je de uitdaging aan om binnen het uur tal van puzzels en hersenkrakers op te lossen. Wil je dit ook eens ervaren? Boek dan vlug één van onze kamers!

Telefoon

Kamer 1

The mystery of Anna Lockwood

In 1982 verdween Anna op mysterieuze wijze tijdens een spelletje verstoppertje. Het enige aanknopingspunt is een hoopje bladeren. Deze vlogen in het rond toen haar zus tijdens het zoekspelletje de deur van haar kamer open trok. Ook werd er toen een mysterieuze houtachtige geur waargenomen. Anna is echter nooit terug gevonden.

Tot op de dag van vandaag geloven haar ouders en zussen sterk in haar terugkeer. Ze lieten haar kamer onaangeroerd omdat hier misschien wel de oplossing voor haar verdwijning te vinden is.

Gaan jullie de missie aan om deze verdwijningszaak op te lossen en Anna terug te herenigen met haar familie?

Aantal personen: 3-6 personen
Min leeftijd: 12 jaar begeleid door een volwassen
14 jaar zelfstandig te spelen
Speelduur: 60 minuten
Moeilijkheidsgraag: gemiddeld

Kamer 2

Defuse the bomb

Heb je er ooit van gedroomd om eens een bom onschadelijk te maken? Wij hebben de beste elementen van een bom-ontmantelingen gecombineerd tot een unieke ervaring, waarin jullie een bloedstollende strijd voeren tegen de tijd.

Dit verhaal speelt zich af tijdens de koude oorlog. Na de 2de wereld oorlog wordt het fort bewaakt door militairen met aan het hoofd een kolonel van het Amerikaanse leger. Deze is echter opgepakt voor spionage. Tijdens zijn verhoor kwam aan het licht dat hij een spion is voor het Russiche leger en een bomaanslag aan het voorbereiden was. De bom is echter nog niet gevonden. Hopeljik staat ze nog niet op scherp.

Samenwerking en communicatie zijn de vereisten om de bom op tijd te vinden en onschadelijk te maken. Gaan jullie de strijd aan?

Aantal personen: 2-6 personen
Min leeftijd: 16 jaar (niet geschikt voor kinderen)
Speelduur: 60 minuten
Moeilijkheidsgraad: moeilijk

Kamer 3

The Dutchman, lost treasure

Coming soon

Recensies

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 maanden geleden
Ariane Van de Veken

Heb al veel escaperooms gedaan maar deze in het fort is vrijwel een van de beste.
Met heel mooie kamers.
Proficiat!
... Bekijk MeerBekijk Minder

View all Reviews
9 maanden geleden
Niki Van Cauwenbergh

Zeker een aanrader als je van escape rooms houdt. Was de eerste keer dat ik er eentje deed en het smaakt naar meer!!... Bekijk MeerBekijk Minder

View all Reviews
9 maanden geleden
Kristien Boodts

Wat een super leuke escape room! We hebben ons prima geamuseerd en het zat echt goed en mooi in elkaar ! Echt super goed gedaan van jullie 💪. We tellen af om de andere te komen doen en hopen stiekem dat jullie heel het fort vol escape rooms mogen steken.💪😅🤩... Bekijk MeerBekijk Minder

View all Reviews
10 maanden geleden
Karen Peeters

Vandaag de 2 escapes gedaan.2 leuke escapes die goed in elkaar steken.Aangename sfeer, heel aangename eigenaars en een top locatie.
We komen zeker nog terug bij een nieuwe kamer.Succes nog !!
... Bekijk MeerBekijk Minder

View all Reviews
11 maanden geleden
Niels Moeremans

2 prachtige escapes! Zeker een aanrader!

Een pracht van een locatie en 2 leuke escape rooms. Qua beleving en inrichting prachtig. Zeker aan te raden! De gastheren en dame hebben er echt hun werk in gestoken en doen het met veel liefde voor het spel. Als je nog een leuke escape zoekt. Dan ben je hier echt wel op de juiste plek. We komen zeker terug als er een nieuwe kamer uitkomt.
... Bekijk MeerBekijk Minder

View all Reviews
Laad meer

Ook voor een feestje zoals een verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, …
is een escape room de perfecte uitdaging! Heb je een specifieke vraag?
Neem dan contact met ons op.