FAQ

 1. Hoe oud moet je zijn om te mogen deelnemen?

Personen van ongeveer elke leeftijd kunnen deelnemen aan een escape room bij Escape Fort Liezele, ook kinderen.

Kinderen jonger dan 14 jaar moeten begeleid worden door minstens 1 volwassene.

Kinderen vanaf 14 jaar kunnen het spel perfect zonder volwassenen spelen.

Sowieso monitoren we het spel vanop afstand en kunnen we de kinderen bijstaan met tips en hints wanneer dat nodig blijkt.

 1. Is een goede fysieke conditie belangrijk?

Neen, het spel is geschikt voor iedereen. Zowel jong als oud kan deelnemen aan een van onze escape games. Fysieke inspanningen zijn daarbij niet aan de orde. De puzzels zijn ontworpen om je hersenen te oefenen, niet je spieren.

 1. Op welke manier kan ik reserveren?

We bieden je verschillende manieren om een escape room te boeken. Je kan dit het gemakkelijkste online doen via ons online boekingssysteem. Hier geef je eenvoudig aan welke escape room je wenst te spelen, met hoeveel personen en wanneer. Loopt er iets mis of heb je moeilijkheden bij het online boeken? Stuur ons dan gerust een mail of bel ons op 0476/63 77 81 en we helpen je verder.

 1. Opgesloten? Is dat wel veilig?

Bij Escape Fort Liezele staat de veiligheid van onze klanten en werknemers op de eerste plaats. We nemen dan ook verschillende initiatieven om de veiligheid in de escape rooms te garanderen. We sommen de belangrijkste even voor je op:

 • Er is een gekeurd brandalarmsysteem met in het gebouw en in de escape rooms.
 • In elke escape room vind je een noodknop. Deze zorgt er na indrukken voor dat het spel onmiddellijk stopt en alle deuren zich openen.
 • Er zijn brandblussers aanwezig die jaarlijks gekeurd worden.
 • Er is veiligheidsverlichting voorzien in het gebouw en in de escape rooms.
 • Er is preventieve controle geweest door de brandweer van Puurs-Sint-Amands.

Deze maatregelen (en andere) zorgen ervoor dat jullie met een gerust hart een van onze escape room kunnen spelen bij Escape Fort Liezele.

 1. Hoe lang duurt een escape room bij Escape Fort Liezele?

Bij een escape room heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de kamer of de puzzels op te lossen. Graag geven we je bij aanvang een uitleg en maken je warm voor het verhaal van de kamer. Dus reken dat je bij ons toch +/- 1,5 uur zal doorbrengen.

 1. Kan het gebeuren dat een kamer die ik boekte, aangevuld wordt met andere mensen?

Nee. De door jouw geboekte kamer wordt volledig voor jouw groep gereserveerd. In het geval dat je boekt voor minder personen dan de maximumcapaciteit, worden er geen andere mensen aan je escape room toegevoegd.

 1. Kan ik een cadeaubon kopen?

Ja. Een cadeaubon van een escape room is het perfecte geschenk voor een verjaardag of andere gelegenheid. Op deze pagina (link naar cadeaubon pagina) vind je meer informatie.

 1. Met hoeveel personen kan je een escape room doen?

Elke escape room kan worden gespeeld met min. 3 personen en met max. 6 personen. Houd er bovendien rekening mee dat de prijs per persoon daalt wanneer je met meer personen een escape game boekt.

een reservatie kan kosteloos verzet worden naar een

 1. Is er parking aanwezig?

In het begin van de straat is er een grote parking. I.g.v. slecht te been, kan je ook recht tegenover de ingang van het fort parkeren.

 1. Waar is Escape Fort Liezele gelegen?

Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden op onze contact pagina (link naar contactpagina)

Have fun en werk samen!