Food & drinks

Wil je voor of na onze escaperoom nog iets eten of drinken? Dan kan je hiervoor bij een van onze partners terecht. Reserveer een tafel en print onze voucher af. Hiermee krijg je een leuke korting.

Project 13

Project 13 is ontstaan uit een team met een hart voor events en entertainment. De beleving start reeds van bij het binnenstappen waar we jullie terugflitsen naar de jaren 70. Ons entertainment center is gelegen te Bornem, op 20 min rijden van Antwerpen of Brussel en 30 min van Gent. Rondom het park zijn er meer dan 250 gratis parkingplaatsen voorzien.

Bij ons kan je terecht voor bowling, axe throwing, pool, snooker, dart, arcade games en private karaoke rooms.  Sinds oktober 2022 bieden wij een exclusieve escape room bus aan. Project 13 is voor iedereen die van gezelligheid, bewegen en uitgaan houdt. Achteraf een hongertje? Geen probleem. Tafel na in onze gezellige eet-area.

Wij organiseren wekelijks events met verschillende bekende personen; Comedy Nights, Afterwork, Feest met bekende DJ’s, Mannen avonden, Vrouwen avonden, Travestie dinnershows, oldtimer shows, Sinterklaas show, rommelmarkten en veel meer.

Website: www.project13.be
Adres: Klein Mechelen 13, 2880 Bornem
Tel: 03 / 291 37 01
info@project13.be

Bij het boeken van een Escape room in 1 van onze 2 locaties ontvangen jullie een korting van 5 procent op het eten wanneer jullie die zelfde dag een tafel reserveren bij project 13. Print jullie reservatie van de geboekte escape room uit en laat deze aan de balie zien bij aankomst.

Reservatie via telefoon, mail of rechtstreeks via https://portal.nostium.com/reservering/qmq4wu1g2b64/project-13

Fortcafé ‘De Batterie’

EscapeFortLiezele_Batterie

Fortcafé ‘De Batterie’ is gevestigd in de voormalige machinekamer van het Fort. Het café heeft een bijzonder karakter en werd ingericht met rustieke materialen, eigen aan het gebouw. Na het voltooien van een escaperoom krijgt u van ons een kortingsbon waarmee u in dit unieke kader van een verrassend biertje, een heerlijk glas wijn of een ander drankje kan nuttigen. In de zomer kan u gebruik maken van het rustgevende terras langs de fortgracht, of van het magnifieke uitzicht vanop het dakterras.

Website: www.fortcafe-debatterie.be